Sörgården i Ljusnarsbergs kommun

Sörgården

Sörgården2

Hej!

På måndag 7 juli kommer vi att åka upp till Rundberget (Sörgården), fastigheten Naturskyddsföreningen Örebro län fått i gåva. Vi kommer att göra praktiskt arbete, framför allt behöver vi slå och klippa gräs och röja sly. Vi kommer även att berätta hur styrelsens tankar är kring fastigheten och om planerna på inventeringar och inventeringsutbildningar vi ska ha i höst.

Ta med er:

• Eget fika och vatten (vattnet är avstängt)
  • Redskap, om du har (det finns en röjsåg och liar, men vi vet inte i vilket skick de är, räfsor finns).
  • Det är gott om knott…
  • Kompisar, som vill vara med

Anders Ridderström åker från Örebro kl 7. Räknar med att vara framme kl 8.30

Björn åker från Degerfors kl. 7.30 via Nora.

Kl 11 fikar vi tillsammans och firar att vi fått denna gåva!

Vägbeskrivning: Gården ligger norr om Kopparberg. Kör väg 50 norrut förbi avfarten mot Gillersklack och åk ca 5 km. Sväng höger mot Mossgruvan, efter ca 1 km ta av mot S Rundberget (skylten syns nästa inte), håll höger, kör över en gårdsplan och vid nästa gård är du framme.

Varmt välkomna!

Vänliga hälsningar Kajsa Grebäck