Kyrkberget, Lindesberg

Varmt välkomna till helgens aktiviteter på Kyrkberget!

Gökotta på Kyrkberget, Lördag 10/5 kl. 7.00 samling vid Kägelbanan. Medtag sittunderlag och fika efter behag. De blir en prommenad runt delar av Kyrkberget/Fågelsången vi lyssnar till de olika läten som hörs, främst vanliga arter men har vi tur kan vi få höra någon ovanligare stämma också.

Kyrkbergetsdag Söndag 11/5. Invigning kl. 15 med Tomas Lundkvist, Agenta Nilsdotter och sågspåns poesi med Arnold Bengtsson. Det kommer att finnas musik och dansunderhållning, aktiviteter för barn i form av knatte orientering, naturhörna och Kykbergsloppet för barn, tipsrunda för både barn och vuxna, tillverkning av holkar för bin, grillbrasa där det bjuds på kokkaffe, bullar mm.

Funderingar? kontakta Jesper Hansson 070-680 42 56

blavinge

 

Dela

Kommentera

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.