Vart är vi påväg?

Ikväll 3/10 19:00 är det aktiv föreläsning på Lindesbergs bibliotek.

Välkommen till ett föredrag – med en På spåret-tävling inbäddad i mitten – där Anders Sporsen med bild och tal visa visa på möjligheterna till ett annat resande, ett resande där, förutom hållbarhet, upplevelse och äventyr står i centrum. Oavsett om du reser långt bort för hisnande äventyr eller drar på vardagsäventyr runt knuten med ditt barn. En inspirationstimme som förhoppningsvis ger dig ett nytt perspektiv och möjligheter för dina framtida resmål. Samt lite hopp kring att vi, åtminstone delvis, själva styr över vilken nutid och framtid vi vill ha.

Evenemanget är kostnadsfritt i mån av plats.
Arrangeras av Naturskyddsföreningen Lindesberg och Lindesbergs bibliotek.

Dela

Kommentera

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.