Vilken vecka det blev

Vi har nu hämtat oss från alla aktiviteter under miljövänliga veckan.

Onsdagen föreläsning med Anders Sporsen bjöd på utblickar, insikter och inspiration. Hur resor på cykel med barn är en vanesak lika mycket som det är att ta bilen. Med ett steg i taget vidgas våra gränser för hur långt vi kan färdas utan flyget.

Fredagen började vi vår snickarverkstad för hur en framtida lagningscirkel kan se ut. Vi landade i att det är trevligt att laga saker och att det finns ett behov att få prata om sin oro över klimat och natur. Så därför tänker vi kombinera de två. Så håll utkik efter lagningscirkeln som är pågång.

Söndagen gick i sett lilla, det stora och helhetens tecken. Tillsammans med Sebastian Kirppu vandrade vi i Råsvalens Naturreservat. Höga gamla granar ramade majestätiskt in utflykten och i solsken avslutade vi bland tallar och dropp-, mo- och talltickor.

   

 

    

Dela

Kommentera

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.