Föredrag i samband med årsmötet den 17 mars

”Lovisa Larsson bor i Tiveden. Hon är naturguide, scenkonstnär och skogspirat. Hennes intresse för naturen väcktes tidigt, då föräldrarna också älskar friluftsliv. De senaste åren har Lovisa tillsammans med Naturskyddsföreningens Skogsgrupp Örebro, varit delaktig i att skydda skog och systemkameran åker alltid med ut. Med ökad kunskap om situationen i svenska skogen, följde även känslan av ett ansvar att dela med sig av den kunskapen.

Så varje onsdagkväll i juli och augusti, bjuds allmänheten med på guidade Artvandringar i Tivedens Nationalpark. Helt gratis. Förlusten av biologisk mångfald är en kris – inte en turistattraktion. Artvandring är en skattjakt och upptäcktsresa bland mossor, lavar, svampar och mormortallar. Denna kväll du följa med på en digital artvandring, med glimtar av sena sommarkvällar, magisk skog och en kärlek till det som bara får växa och vara.”

Fotograf: Gabriella Andersson

Dela

Kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.