Sportlovet: Stora rovdjur i våra skogar. Föranmälan!

Lör 18 feb. Sportlovet: Stora rovdjur i våra skogar 
Huvudarrangör: Hopajola

Till Hopajolas webbplats om månadens reservat. 

Häng med till månadens reservat Getapulien och Grimsö forskningsstation i Lindesberg kommun, och lär dig mer om de svenska rovdjuren. Vi går genom ekologi och spår för bl a lodjur, varg och björn. Aktiviteten vänder sig till familjer med barn från 8 år och uppåt. Vi kommer främst vara utomhus, och gå ca 2-3 km.

Tid: 11-14. Begränsat antal! Föranmälan till Maria Levin, maria.levin@slu.se.

Aktiviteten är fullbokad! Om fler är intresserade sätts de upp på en reservlista och kontaktas vid eventuella återbud. 

Vid ev frågor, ring 070-559 77 98. Arr: Hopajola, Länsstyrelsen, Grimsö forskningsstation, Lindesberg Naturskyddsförening, Studiefrämjandet. Läs mer om reservatet.

Mer info: Samling för anmälda deltagare sker kl 11 vid Grimsö Forskningsstation. Ta med varma kläder, kängor/varma stövlar, fika, varm dryck och något att sitta på. Eventuellt skidor. Om vädret medger är vi ute hela tiden och tänder en eld att samtala kring och värma oss vid. Om det är ruskigt startar vi inomhus och ger oss ut i reservatet efter en stund. Varma kängor eller stövlar rekommenderas, då det kan vara blött i mossmarken. Om vi har djupsnö kanske vi gör färden på skidor. 

Dela

Kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.